Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/7/9/79681cf2-7c9c-4d58-a6d8-63d8a0e19474/eldujra.hu/web/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5840
Hogyan zajlik egy 360°-os esküvői videó forgatása?
Oldal kiválasztása

360°-os esküvői videó-t szeretnél? Kezdjük rögtön a legelején: Amint elhatároztátok, hogy szeretnétek elkészíttetni saját nagy napi időkapszulátokat, az eldujra.hu oldalon vegyétek fel velünk a kapcsolatot és mielőbb foglaljátok le a dátumot. Felvesszük Veletek a kapcsolatot és leegyeztetünk egy személyes találkozót. Lehetőséget biztosítunk Nektek, hogy demo-videók által átéljétek a 360°-os videózás élményét. Amennyiben úgy döntenétek, hogy szeretnétek megőrizni az örökkévalóságnak esküvőtök legszebb pillanatait, úgy részletesen átbeszéljük a terveiteket, az esküvő pontos lefolyását, hogy felvázolhassunk egy forgatási rendet, egy vázlatos forgatókönyvet.

A nagy napon a közeletekben leszünk egész nap, de mivel a kamera nem túl nagy és távirányítással is működtethető, sokkal diszkrétebbek vagyunk, mint egy fotós, vagy videós csapat. Szerepelni maximum csak akkor fogunk, ha az előre egyeztetett igény szerinti beállított jeleneteket vesszük fel.

Mi nem feltétlenül, de kameránk ott lehet az oltárnál, mikor a terembe léptek, a tánctér közepén, a mögöttetek haladó autóra rögzítve, közöttetek egy mezőn, mikor egymás szemébe néztek, vagy éppen az előző napon a kedvenc parkotokban, avagy a nappalitokban a mindennapjaitok egy darabkáját megőrizve. A fantáziánknak csak az esküvő programja szabhat határt. A létrejövő klipet Veletek együtt alakítjuk olyanra, hogy 20 év múltán is örömmel térjetek vissza segítségével az esküvőtök napjára, hogy bármikor örömmel éljétek újra azt.

360°-os esküvői videó

360°-os esküvői videó forgatás

Zárás

Legközelebb a kész, vágott anyaggal jelentkezünk, amitől reményeink szerint eláll majd a lélegzetetek. Olyannyira biztosak vagyunk abban, hogy minden párnak szüksége volna 360°-os esküvői videóra, hogy minden hozzánk fordulónak pénz-visszafizetési garanciát biztosítunk. Ha nem tetszene a végeredmény, úgy azonnal visszafizetjük az előleget, és a hátralékot elengedjük. Mindezt azért, mert tudjuk, hogy amint újraélitek az esküvőtök napját 2-3 hét elteltével 360°-os videónk segítségével, nem szeretnétek elengedni többé ezt a csodálatos, új lehetőséget.

Ne feledd: A párok a lehető legritkább esetben élik át igazán a saját esküvőjüket. Nem azért, mert nem gyakorolnak elég mindfullness technikát, egész egyszerűen lássuk be, hogy egy esküvőt megvalósítani a tervek szerint stresszes. De ha sikerül is, nem csak a megvalósítás, hanem, hogy igazán átéld, mégiscsak egy napról beszélünk. Jó eséllyel életed egyik legfontosabb napjáról, ami gyorsan elillan. Nem volna jó, ha valahogy pár héttel, pár évvel vagy amikor csak szeretnéd meg lenne rá a lehetőséged, hogy újraéld a napot? Vagy éppen az, hogy a gyermekeidnek meglegyen a lehetőségük, hogy mellettetek álljanak felnőtt emberként, mikor ti kimondjátok az igent? Ezt adja meg nekünk egy 360°-os esküvői videó! A saját virtuális valóságod! Egy modern időkapszula, ami a jövőben fontosabbá válhat, mint a hagyományos videó. Egy olyan új technológiáról beszélünk, ami már ma is, neked is elérhető!

Beszéljünk! Éld Újra!