Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/7/9/79681cf2-7c9c-4d58-a6d8-63d8a0e19474/eldujra.hu/web/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5840
Éld át újra az esküvőd 360°-os filmmel — Éld Újra!
Oldal kiválasztása
Ki ne akarná az esküvőjét megörökíteni? Szerencsére számtalan lehetőség van erre. Azonban a fényképen és a cinematográfián túl van egy sokkal magávalragadóbb mód is! A 360°-os VR videó, amivel valóban újra átélhetitek a nap legszebb pillanatait.

Mi az a 360°-os esküvői videó?

A film-technológia legfrissebb szakasza a virtuális valóság, esetünkben a 360°-os videó.

Tehát miben különbözik egy ilyen videó a hagyományostól? Abban, hogy ez teljes egészében “körülötted” játszódik! Minden irányba! Micsoda, ezt hogy kell elképzelni?

Úgy, hogy egy VR szemüveg segítségével bármerre körbenézhetsz, pont mint ha ott lennél! Újra átélheted, ahogy az oltár előtt kimondjátok a boldogító igen-t. Körbepillantva láthatod szüleid büszkén ragyogó tekintetét és a barátaid mosolyát. Részleteket amiket korábban nem vettél észre. Időutazó vendégként újra és újra “ott lehetsz” az esküvődön.

A szemüvegben az események teljes egészében körülötted játszódnak, és a fejedet elfordítva bármerre körbenézhetsz a virtuális térben. Ha próbáltad már VR-t, most bizonyára azt gondolod, hogy mennyire elképesztő lenne ezt az esküvőtökön alkalmazni.

Szerencsére egy jobb VR szemüveg, (mint a Samsung Gear VR) ma már bárki számára könnyen elérhető. Így az ifjú házasok a jövőben bármikor “visszalátogathatnak” az esküvőjükre.

Bár a legvalószerűbb élmény kétségkívül egy VR szemüveggel élhető át, szerencsére a megtekintés nincs kizárólag erre korlátozva! A 360°-os videókat számítógépen és okos eszközökön is megtekintheted. Sőt, egyszerűen megoszthatod Facebookon és Youtube-n is, így a VR szemüveggel nem rendelkező rokonok is könnyen megtekinthetik. Garantált leesik az álluk, amikor belepillantanak.

 Nézz körbe Esztergomban, Ivett és Kim esküvőjén

Indítsd el a lejátszást. Majd a videó területén a bal egérgombot nyomva tartva és az egeret elhúzva pillants körbe bármerre. A legjobb minőség érdekében a felbontást érdemes maximumra (2160p) állítani.

Őrizd meg a pillanatot egy modern időkapszulába zárva!

360°-os videóval visszarepülhettek a szertartás napjára, magával ragadó módon újra átélni a pillanatot! Az elkészült videótokhoz most VR szemüveget is adunk ajándékba! Szeretnétek kipróbálni?

Látogassatok el hozzánk!