Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/7/9/79681cf2-7c9c-4d58-a6d8-63d8a0e19474/eldujra.hu/web/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5840
Egy 360°-os esküvői videó extrái - Éld újra az esküvődet bármikor!
Oldal kiválasztása

Mind az Éld Újra! –  360°-os esküvői videók oldalon, mind az alábbi VR esküvők előnyeit harsogó bejegyzésben fellelhető okokon túlmenően van még pár extra lehetőség, amelyet a 360°-os esküvői videó-szolgáltatás magában hordoz. Ezeket szeretnénk megosztani most Veletek:

360°-os élő közvetítés

Ilyen például az a tény, hogy a 360°-os kamerák többsége stream-képes, vagyis lehetséges 360°-ban élőben közvetíteni az eseményeket távol élő barátok, rokon irányába. Ehhez nem kell más, csupán, hogy a távoli szemlélődők rendelkezzenek VR szemüveggel. Ha esetleg nem volna így, egy olcsó, korábban megküldött cardboard-dal máris a helyszínen találják magukat!

dsc_0017

Egy nagyon egyedi ajándék a vendégeidnek

Izgalmas, új lehetőség vendégeid, avagy vendégeid egy részének megajándékozására egy, az esküvő után 2-3 héttel megküldött csomag, benne VR szemüveggel (cardboard), és az esküvőtökön készült 360°-os esküvői videóklip elérhetőségével, a megtekintéshez küldött leírással.

cardboard esküvői csomag

Újraélni vagy átélni?

Bár mi magunk is folyamatosan az esküvő újraélésének lehetőségét emlegetjük, egy 360°-os videóval a párok valóban újraélik azt? Annyi mindenre kell figyelnetek egy maximálisan és profin megszervezett esküvőn is, idegesek vagytok, eltűnt a nagymama, nem érkezett meg a székszoknya, a nagybácsi kicsit túltöltött… sokszor pont Ti vagytok azok, akik levegőhöz is alig jutnak. Így bőven benne van a pakliban, hogy 360°-os videónkkal nem, hogy lehetőségetek volna újra-, hanem egyáltalán átélni a saját esküvőtöket.

360°-os esküvői videó - Éld Újra!

-> 360 esküvő!