Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/7/9/79681cf2-7c9c-4d58-a6d8-63d8a0e19474/eldujra.hu/web/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5840
Miért egészítsd ki esküvői csomagodat 360°-os videó-val? — Éld Újra!
Oldal kiválasztása

Ha még nem hallottál a 360°-os videó-król, ne aggódj, nemsokára fogsz. Vagy gyorsan nézz körül máris itt, ill. a blogban. Lássuk csak, miért érdemes kiegészíteni az esküvői csomagod 360 fokos videó-szolgáltatással:

  • Egyedi videós megoldás, ami nem dönti romba az esküvői büdzsét

Némi átrendezéssel a költségvetésben a legújabb technológiát láthatjátok vendégül az esküvőtökön, amely 360 fokban rögzít minden történést, Ti pedig ennek köszönhetően bármikor újraélhetitek a kulcsmomentumokat. A lehetőség, hogy körbenézz akkor és ott, oda nézz, ahová szeretnél miközben az események körülötted történnek egy csodálatos új tapasztalati forma. VR szemüveget biztosítunk az élményhez!

360°-os videó

  • Platformfüggetlen megoldás

A 360 fokos esküvői videód számítógépen és mobiltelefonon egyaránt megtekinthető. Sőt! Utóbbi eszköz giroszkópja az, aminek a valószerű élmény köszönhető. Csak belehelyezed egy VR szemüvegbe, és körbenézve máris az esküvődön találod magad.

360°-os videó

360°-os videó

  • Generációkon átívelő emlékezet

A VR technológia számos területen nagyon élvezetes, legyen az sport, játékok vagy filmek. Mi azt gondoljuk azonban, hogy a 360°-os videó kifejezetten az esküvők rögzítésének legtökéletesebb formátuma. Persze a fotózás és videózás elhagyhatatlan, de a legszebb momentumok újraélését csak a 360°-os videó biztosítja. El tudod képzelni mit meg nem adnál, hogy ott legyél mikor szüleid mondták ki a boldogító Igent? Te ezt biztosíthatod gyermekeidnek, unokáidnak, a jövő generációinak.

360°-os videó

  • Újra és újra átélhető pillanat

Ha újraélhetnéd az egyik napot az életedben, mit választanál, melyik volna az? A toplistán egészen biztosan szerepelne az Esküvőd napja! Gondolj bele az érzésbe, hogy lehetőséged van akár 20 év elteltével is belenézni a párod szemébe újra és újra az esküvőd napján, mintha csak visszautaznál az időben. 4K virtuális valóság videónk nem hagyja veszni a kulcsesemények egyetlen pillanatát sem!

360°-os videó

Összefoglaló: 360°-os videó az esküvőn

A párok a lehető legritkább esetben élik át igazán a saját esküvőjüket. Nem azért, mert nem gyakorolnak elég mindfullness technikát, egész egyszerűen lássuk be, hogy egy esküvőt megvalósítani a tervek szerint stresszes. De ha sikerül is, nem csak a megvalósítás, hanem, hogy igazán átéld, mégiscsak egy napról beszélünk. Jó eséllyel életed egyik legfontosabb napjáról, ami gyorsan elillan. Nem volna jó, ha valahogy pár héttel, pár évvel vagy amikor csak szeretnéd meg lenne rá a lehetőséged, hogy újraéld a napot? Vagy éppen az, hogy a gyermekeidnek meglegyen a lehetőségük, hogy mellettetek álljanak felnőtt emberként, mikor ti kimondjátok az igent? Ezt adja meg nekünk egy 360°-os esküvői videó! A saját virtuális valóságod! Egy modern időkapszula, ami a jövőben fontosabbá válhat, mint a hagyományos videó. Egy olyan új technológiáról beszélünk, ami már ma is, neked is elérhető: 360°-os esküvői videók.