Oldal kiválasztása

360°-os esküvői videó? Nem. Neked nem, a Párodnak sem. Jelenleg nem. Egy eszköz, ami egy adott pillanatot rögzíteni képes, legyen az fényképezőgép vagy éppen 360°-os kamera, pár pillanat múlva már a múlt egy darabkáját tárolja. Esküvőre készülő párként nagyon nehéz nem a pillanatnyi érdekek mentén határozni. Sőt, az esküvő napjáig Nektek azon kell fáradoznotok, hogy a lehetőségekhez mérten minden a lehető legjobban sikerüljön. Ti is, és mindenki más is remekül érezze magát.

Attól kezdve viszont, hogy a pillanat elmúlt, nem marad más, csupán lassacskán megkopó emlékeink, és az a pár eszköz, ami megbízhatóbban tárolja azt. Illetve talán ami a legfontosabb: az hogy hogyan tárolja, az újraélés lehetősége, és annak minősége.

Ahogyan fotókönyvből is olyat érdemes választani, ami akár 25 éven át bírja, és majd még a kislányunk is saját esküvőjére készülve átlapozhatja, úgy aki teheti a videós feladatokat profi cinematográfusra bízza. De legalább – még, ha egyre ritkábban is – készül videó. Viszont a technológia már megengedi, hogy akár ennél is tovább menjünk!

360 fokos esküvői videó-tok lesz a Ti saját időkapszulátok

A nagy nap újraélhető a fényképeken keresztül. Újraélhető videón keresztül is, de igazán valószerű élményt a 360 fokos esküvői videó képes nyújtani. Ez érdekes és megkapó élmény lesz az esküvő után 2 héttel is. Igazán értékes viszont 5, 10 vagy akár 20 év múltán lesz. Amikor Ti magatok idézitek fel a napot, vagy mikor gyermekeiteknek mutatjátok meg.

Igen. Nektek ez most nem kell, nem az, és nem is lehet prioritás. Pár évvel az esküvőt követően olyan értékkel fogjátok azonban felruházni amennyiben készült, amelyhez képest a rá fordított összeg elenyészőnek fog tűnni. “HonlapTe” borzasztóan hálás lesz érte Neked.

Tudj meg többet a 360°-os esküvői videós szolgáltatásunkról!