Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/7/9/79681cf2-7c9c-4d58-a6d8-63d8a0e19474/eldujra.hu/web/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5840
VR esküvői videó? Itt az idő. Éld újra a pillanatot 360°-os esküvői videóval!
Oldal kiválasztása

Mielőtt megmutatnánk miért kézenfekvő ma már, hogy 360°-os esküvői videóval egészítsd ki szolgáltatói csomagodat, lássuk, hogyan fejlődik jelen pillanatban is nagy sebességgel a VR technológia. A világ legnagyobb technológiai és/vagy szórakoztatóipari cégei, konglomerátumai a 2016-os évben mind mind valamilyen formában fejlesztésbe kezdtek, hogy 2017. legnagyobb durranásának, a VR iparágnak részesei lehessenek. Igaz ez a Facebook-tól a Google-ig, a Samsung-tól a Nokia-áig, a Playstation-től a Nikon-ig. A vonat elindult, és senki nem akar lemaradni érthető módon.

vr_cegek

Ők azok, akik előállítják azon eszközöket, amelyekkel átélhető a virtuális valóság élménye (VR boxok, headsetek), amelyekkel rögzíthető minden esemény 360°-ban (360°-os kamerarendszerek), és amely cégek adják a platformot, ahol közzétehetőek vr tartalmaink (Facebook, Youtube). Mindezt azért tartjuk csupán fontosnak, mivel, lévén a világ vezető technológia cégei röppentek rá a technológiára, igen kicsi az esélye annak, hogy egyfajta múló hóbortról legyen szó. Szerencsére, már az elmúlt 2 évben minden területen sokat léptünk előre, és ez a folyamat igencsak felgyorsult.

A 360°-os esküvői videó a modern időkapszula

A 360°-os videók sok formája nagyon élvezetes, legyenek ezek sport videók, vagy éppen rövid horror filmek. Mi mégis azt gondoljuk, hogy mintha csak az esküvőkre szabták volna a technológiát. Hogy olyan eszközt adjon a kezünkbe, amellyel a nagy nap minden percét, és minden történését rögzíthetjük, hogy napok, hetek, évek múltán újra és újra felfedezhessünk benne számunkra valami újat, hogy újraélhessük életünk egyik legfontosabb napját. Bármikor, amikor eszünkbe jut.

Lássunk csak egy példát:

De továbbmegyünk: El tudod képzelni mit meg nem adnál, hogy ott legyél, mikor szüleid mondták ki a boldogító Igent? Te ezt biztosíthatod gyermekeidnek, unokáidnak, a jövő generációinak. A megoldás a VR esküvői videó.

360 esküvői videó

De mit is jelent a 360°-os videó?

A Youtube maga azt mondja a virtuális valóság videóról, hogy:
“A „virtuális valóság” (VR) videók teljesen új típusú videók, amelyek azt az érzést keltik, mintha valóban ott lennél, ahol játszódnak. Ugyanazokat a trükköket használva, amelyeket mi, emberek használunk a környező világ szemrevételezéséhez, a VR-videók mélységérzetet adnak, amikor bármelyik irányban körbenézel. A közeli dolgok valóban közelinek, a távoliak pedig távolinak látszanak.”

stitch-prod

A 360°-os esküvői videótok olyan kamerarendszerrel készül, amely egy helyszínt/jelenetet folyamatosan teljesen 360 fokban vesz fel 4K felbontásban. A 360 fokos videók pásztázással és elforgatással többféle szögből tekinthetők meg. Nincsen szükség drága és bonyolult tartozékokra az élvezetéhez: Facebookra, Youtubre egyaránt tölthetők fel már VR videók. Ezek képét kurzorral mozgathatod PC-n, mobilon pedig telefonod mozgatásával. A teljesebb élményhez is csupán egy egyszerű VR headsetre van szükség.

gaervr-hero-image-v1

Ha olyan egyedi megoldást keresel, ami segít megörökíteni életetek legfontosabb napját, nos, VR esküvői videóval egyenesen újraélheted a legszebb pillanatokat!

Éld Újra! – 360°-os esküvői videóval!