Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/7/9/79681cf2-7c9c-4d58-a6d8-63d8a0e19474/eldujra.hu/web/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5840
Esküvői videó - 360 - az új esküvői szolgáltatás, amit nem hagyhatsz ki!
Oldal kiválasztása

A 360°-os esküvői videó merőben új, modern és időtálló kiegészítője a klasszikus esküvői szolgáltatásoknak. Természetesen továbbra is szükséged lesz egy kiváló fotográfusra, ahogyan egy esküvői videós csapatra is, de mostantól lehetőséged van kiegészíteni esküvői szolgáltatói csomagodat 360°-os esküvői videóval, ami minden szempontból egy nagyon egyedi, már-már kifejezetten esküvőkre szabottnak tűnő lehetőség. Miért? Mert Rólatok, a Ti nagy napotokról szól, és úgy örökíti meg, hogy bármikor újraélhessétek azt, Ti is, és a jövő generációja egyaránt. Vajon mit meg nem adnánk azért, hogy jelen lehessünk a pillanatban, mikor szüleink kimondták a boldogító igent, hogy végig követhessük esküvőjük napját, hogy átélhessük minden kulcspillanatát? Ez az, amit most Te megadhatsz, biztosíthatsz gyermekednek, unkáidnak, a jövő generációjának. A lehetőség, hogy körbenézz akkor és ott, oda nézz, ahová szeretnél miközben az események körülötted történnek egy csodálatos új tapasztalati forma. Ez az esküvői videó természetes evolúciója!

360°-os esküvői videó

Éld Újra!

Mi is a 360°-os videó? A 360°-os videókat speciális kamerával rögzítik, és az egész nagyjából olyan, mint egy körpanorámás fotó, csak itt ugyebár mozgóképről van szó. Egy ilyen videón nem csak egy adott irányba nézhetünk, hanem szinte bármerre, ami igazán különleges, valószerű élményt nyújt.

Gondolj bele az érzésbe, hogy lehetőséged van akár 20 év elteltével is belenézni a párod szemébe újra és újra az esküvőd napján, mintha csak visszautaznál az időben. Egy VR esküvői videó ilyen értelemben nem más, mint egy időkapszula, amely segít bármikor újraélni életed egyik legfontosabb napját. Ehhez ma már nincsen szükség drága kiegészítőkre. Maga a videó Youtube-on tárolható 360 fokban, és bármikor megtekinthető egy egyszerű VR szemüveggel és okostelefonunkkal. Két egyszerű kiegészítő, és máris ott találjuk magunkat újra az oltárnál, az esküvői menetben vagy éppen a kör közepén a lagziban.

vr_wedding

Mire számíthatsz 360 fokos esküvői szolgáltatásunk igénybevétele esetén? Először is egyeztetünk, átbeszéljük a terveiteket. Ebből mi később felskicceljük a forgatókönyvet, amit megküldünk Nektek. A nagy napon a közeletekben leszünk egész nap, de mivel a kamera igen pici, és távirányítással működtethető, sokkal diszkrétebbek vagyunk, mint egy fotós, vagy videós csapat. Szerepelni maximum csak akkor fogunk, ha az előre egyeztetett igény szerinti beállított jeleneteket vesszük fel. A munka nagy része eztán kezdődik: a videóvágás bonyolult, a megszokottól teljességgel eltérő folyamata. Amit kaptok az a teljes nyersanyag, egy vágott, zenei aláfestéssel és intróval bíró videóklip USB-flash-tárolón. 2 db VR szemüveg, és a videóitokat feltöltjük Youtube-ra, természetesen privát csatornára.

Hol tart most a technológia? 2015 valóságos “game changer” év volt a 360 videók világában, a virtuális valóság iparágban. Az első negyedévben a Youtube támogatni kezdte a 360 videó-formátumot Chrome böngésző alatt és alkalmazásában. Az okostelefonok és tabletek ma már a giroszkóp segítségével irányítani képesek a kamera állását a Youtube applikációban. 2015 szeptemberében a másik óriás, a Facebook kezdte meg a 360 fokos videók támogatását.
Mi történt Las Vegasban? Míg 2015 láthatóan a szoftverek frontján, 2016 már a hardware-ek terén hozott ugrásszerű előrelépést. A 2016-os januári CES Trade Show-ról kiderült, hogy a 360°-os videók újabb mérföldkövét hozza: a Samsung, a Nikon, a Nokia, a GoPro és egyéb gyártók egymásra licitáltak új, 360°-os kamerarendszereik képességeit illetően. A VR szemüvegek első számú nagyágyúja, az Oculus Rift ekkor mutatta be új VR szemüvegét a Samsunggal, a Carl Zeiss-szel és a Sony-val egyetemben.

Tekintetbe véve a tényt, hogy még 2015-ben a Facebook 2 milliárd (!) dollárért felvásárolta az Oculus Rift gyártóját, kijelenthetjük, hogy a 360°-os videó abszolút prioritás a gyártók és szoftverfejlesztők körében. Hogy ennek lesz-e hatása az esküvői iparra? A válasz – abszolút!

Éld Újra!