Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/7/9/79681cf2-7c9c-4d58-a6d8-63d8a0e19474/eldujra.hu/web/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5840
2017. a 360°-os esküvői videók éve - Robbanás előtt a VR piac!
Oldal kiválasztása

A 2017-es év lehet az első, amikor virtuális valóság, a 360°-os videók, ezáltal a 360°-os esküvői videók ill. az ezek élvezetéhez szükséges eszközök érzékelhetően betörnek a fogyasztói piacra. Egyre több a jó minőségű, de olcsó VR szemüveg, de tombol a prémium szegmens is, gondolunk itt a Samsung Gear VR-re, vagy éppen a Playstation VR-re, az Oculus Riftet meg sem említvén. Egyre több gyártó rukkol elő 360°-os kamerával, VR sisakkal, mozgolódás tapasztalható az alkalmazás piacterek frontján. A területen világuralomra törő cégek hamarosan nem csak a fejlesztésben, de a népszerűsítés terén is komoly erőket fognak bevetni. Ettől kezdve pedig már csak egy lépés, hogy mindenki VR-headsetet kérjen Karácsonyra.

A 360°-os esküvői videók előretörése

Amint a háztartások eszközellátottsága és ismereteik a területen elérik a kritikus szintet, nehezen elképzelhető, hogy a párok esküvői szolgáltatói repertoárjukba ne vegyék fel a 360°-os esküvői videót, ha már minden adott hozzá. Menyasszonyok és vőlegények, barátok és családtagok, gyermekek és unokák ezrei lesznek képesek bármikor visszatérni/ellátogatni a ceremónia kellős közepébe. Jelen lenni újra és újra, körbenézni, látni a vendégeket, a reakciókat, átérezni a nap csodálatos hangulatát.

A VR esküvők egyre szilárduló talaja

3 fontos technológiai összetevő hozza működésbe a 360°-os esküvői videókat. A VR szemüveg, a VR kamera és a VR szoftver, amellyel szerkeszthető ez a magával ragadó videó. Amikor olyan cégek, mint a Samsung, a Google vagy éppen a Facebook/Oculus piacra törésének szemtanúi vagyunk a maguk VR headset megoldásával, vajon kell-e tartanunk attól, hogy lufival állunk szemben? A VR kamerák terén tapasztalható bőség élen a vezető brandekkel (Kodak, Nikon, Nokia), a technológia exponenciális fejlődését hozza magával. hasonlóképpen, bár egy kicsit lomhábban fejlődnek a szoftverek a hagyományosnál jóval komplexebb vágáshoz és szerkesztéshez. Így a technológia adott, hogy szakemberek rögzítsenek és megőrizzenek jelentős eseményeket, mint pl. esküvőket, hogy ezek újralátogathatóak, újraélhetőek legyenek bármikor. Az Éld Újra! – 360°-os esküvői videó szolgáltatásunkat azért indítottuk el, hogy lehetőséget teremtsünk erre minden párnak.